Home.Spannend plafond.Uw voordeel.Foto's.Over ons.Contact.

Spannende Plafonds © Alle rechten voorbehouden. | Leveringsvoorwaarden  |  Privacy  | Disclaimer

 

Wij laten uw plafond stralen

Bel +31(0)6 4100 1684 voor info !

leveringsvoorwaarden

1-Inleiding

Gefeliciteerd met de aankoop van dit schitterende kwaliteitsproduct van Spannende Plafonds.

 

Om de verdere levering en/of montage van uw kwaliteitsproduct vakkundig en met zo weinig mogelijk problemen te laten verlopen, vindt u in deze handleiding een overzicht van de normale gang van zaken.

 

Bewaar deze handleiding ook na montage bij uw factuur, zodat uw langer plezier van uw product(en) zult hebben

 

2- Betalingswijze

 

Tijdens de montage dient de ruimte leeg en stofvrij ter beschikking van de monteur(s) te staan, zodanig dat het werk onbelemmerd doorgang kan vinden.

Alle extra kosten (uurloon en materiaal) die het gevolg zijn van het feit dat demontage buiten onze schuld om géén doorgang kan vinden, kunnen door ons aan u doorberekend worden.

 

De vloeren, wanden en/of meubelen dienen door de klant zelf te worden afgedekt. Wij zijn op géén enkele wijze aansprakelijk voor beschadigingen aan trappen, deuren, muren, meubelen en dergelijke. Door goed te plannen kunnen een hoop ongemakken voorkomen worden. Wij kunnen u helpen met het maken van een goede planning

 

3 - Levertijden

 

Wij doen onze uiterste best om de afgesproken levertijden na te komen, doch wij zijn ook van een aantal externe factoren afhankelijk. Afgesproken levertijden gelden onder alle omstandigheden als vrijblijvend, zodat wij op geen enkele wijze aansprakelijk zijn voor latere of vertraagde levering.